Hemlängtan...

Förra veckan tog jag och Jojo oss iväg på en tripp till Princeton. Jag kunde inte för fem öre förstå vad hon ville göra där, gå en runda runt colleget sade hon, men oboy var jag glad att jag följde med.
Princeton är en utav de vackraste städer jag sett, när vi först kom till staden var jag trött och längtade till min säng. Efter att ha öppnat upp ögonen och tittat ut över campuset där solstrålarna sken upp varje vrå på husen som såg ut som de var från en annan tid, då kunde jag knappt andas längre. Det var som om man förstörde vyn med andetagen i vinterkylan. Det kändes knappt som om jag var i USA längre, dels för att många utav eleverna som förstrött rörde sig runt på gångarna var från andra länder (japaner var det en hel del) och dels för att skönheten över den här staden förde med sig en känsla av Sverige.
Princeton påminner om de svenska städerna, de svenska gatorna och det var precis såhär som jag förestället mig studentstaden Uppsala där jag möjligtvis vill studera sedan. Ska ta mig en tripp till potentiella universitet när jag kommer hem...
Jag ska låta bilderna tala för sig själva.




















Páti wa suki desu.

Idag kände jag äntligen att jag hade lite tid över då jag verkligen kan koncentrera mig och skriva ett inlägg värdigt mina läsare. Förra veckan arbetade jag kvällar och jag är ledsen att säga att bloggen inte är min första prioritet när jag har tid att slappna av... men här kommer nu i alla fall lite bilder på vad jag gjorde förra helgen, vilket var det roligaste jag gjort på länge.
Förra helgen var det nämligen fördelsedagskalas för en utav au pairerna i mitt område. Katrin, som hon heter, valde att fira sin födelsedag i en limousine. Party!
Vi åkte runt i tre timmar i den storslagna staden New York, bland skyskrapor och neonljus och det enda vi stoppade för var frekventa toalettbesök och spritpåfyllning, två jättevodkor var tydligen inte nog för gänget på 17 pers.
Hög musik och mycket skratt, här kommer bilderna...











Kvällen avslutades på en klubb i NYC, under aged club... vilket inte var fullt lika roligt eftersom att Ke$ha hade ett gig där, vi var som ett fiskstim, rörde sig någon i folkhavet så var de andra tvungna att flytta på sig de med...



En helt lyckad kväll allt som allt.

Denna helgen blev det också utgång, denna gången var det Jannie som fyllde 21. Måste firas! Så jag fick skjuts över till Marlton av världens snällaste kusin Elina <3 Där det sedan igår blev utgång i Philadelphia. Mycket skoj, men lite för närgångna killar på klubben i Philly... jag undrar vad som är fel på att bara bjuda på en drink, prata vid baren beté sig anständigt? Well, pay no mind to vulgarness.
Idag var jag och Jojo vid universitetet i Princeton och kollade runt, mer om detta när jag får bilderna från denna otroligt vackra och rofyllda resa. Love Princeton!

Peace out, homies! <3

Insnöad

Den här veckan har varit en väldigt lärorik sådan, många erfarenheter och stärkande av band till barnen. Mycket pysslande och så har jag även hunnit med en sväng förbi bion med Jojo. Dear John blev det denna gången och jag måste medge att jag fällde några tårar, vilket enligt mig är ett tecken på en bra film eftersom att den lyckades "stir some emotion".
Det sista jag gjorde innan snöstormen drog över oss var att hänga hemma hos Jojo, se på The Hangover och käka godis. Väldigt rolig kväll. Klockan 10 började snöflingorna rasa ner så då begav jag mig hemåt.
Men även fast jag har vart insnöad så har jag ändå haft riktigt roligt. Det har vart nostalgitripp efter nostalgitripp över msn och idag tror jag faktiskt att jag ska ge mig ut i snön.
Vi hoppas på områdets största snögubbe^^ 

Pekka och Aila, jag har lite intressant information att dela med mig av. Hörde att George Clooney är uppe i Östersund för att spela in scener till filmen The American, eller att han åtminstone var där uppe, så jag hoppas att ni håller korpgluggarna öppna!

Ha det bra allesammans!

Det snöar!

Jag har aldrig någonsin vart så glad över snö innan, eller joo kanske när jag var mindre. Men den här helgen var jag med Elina, wonderful as always :) och då fick jag även träffa hennes kompis Jannie, som nu också är min kompis. Det är som magi^^ Vi åkte alla till IKEA tillsammans (Mm...Marabou) och gick även senare på bio.
I alla fall, lördagen så snöade det. Jag blev så förvånad när jag såg det att jag stannade upp mitt i en mening. Senare på kvällen gick jag och Elina till Walmart för att handla diverse nödvändigheter, är nu otroligt len i ansiktet pga. mitt nya ansiktsrengöringsmedel. När vi skulle ut i "snöovädret" (det singlade ner mysiga vita puffar) så sa Elinas familj chockat: "Are you crazy?!"
Varpå jag svarade: "No... we're swedes."
Vi gick ut ur garaget. Ni kan tänka er garageporten öppnas ungefär som i filmer när astronauterna stiger ur hangaren. Fast det kom nog lite fler glädjetjut från oss^^



Sedan sprang vi runt och gjorde snöänglar på folks uppfarter...
















RSS 2.0