Lost in Munich.


Jag har nu överlevt en hel vecka i USA, unbelievable! How did I do it?

Snabb sammanfattning av min vecka:

Måndag
Åkte till Landvetter. Sa hejdå till morsan och hennes kille. Satte mig för att vänta på att boarde flyget (alldeles för tidigt min vana trogen). Såg inte Malin någonstans (tjejen jag skulle sitta jämte på planet). Blev nervös, tänk om jag har missförstått något. Kanske är det fel flyg. Flög ändå. Kom till München med ett försenat plan. 15 minuter på mig att hoppa på nästa flyg. Hittar Malin, tillsammans skyndar vi mot gaten. Snabbt toa besök. Väl vid gaten: "I'm sorry, your gate has been changed". 10 minuter att ta oss till andra sidan flygplatsen, which by the way is gargantuous (cool word). Halvvägs där möts vi av en passkontroll, lååång kö. Stressade som satan. 3 minuter innan flyget avgår störtar vi in genom förstaklass ingången.

Mycket jobbigt, men vi hann som tur var... hold on, Davey needs to show me something upstairs... Hur man doppar sötade flingor i redan sötad dricka, mycket gott. Jag kommer hem 20 kilo tyngre...
Var var jag... jo, anländer till Newark flygplats där vi fick visa upp en massa papper, fylla i ännu fler och gå igenom ett gäng passkontroller. "Thanks Bin Laden" Alan i Baksmällan.
Åker buss därifrån till hotellet där 41 utav 112 au pairer kommer från Tyskland. 1 utav dem är en kille (jävligt söt sådan), så vi fick höra en massa; "Good morning ladies...and Philip".
Sooova!

Ingebjörg, Malin och Isabel

Tisdag - Torsdag
Frukost halv 7 bestående av fikabröd. Lektioner om hur man är au pair mellan 8 och 5. Trip to the greatest city in the whole wide world, NYC! Utav alla mina resor så var det den häftigaste. Skyskraporna försvann upp i molnen, yellow cabs fanns överallt och pizzorna var de flottigaste den här världen kan frambringa, yuk.
Torsdag var alla super nervösa, nu skulle vi äntligen få träffa våra värdfamiljer. Ska man krama dem? Skaka hand? Är barnen med? Tänk om de inte tycker om en?
Vi kramades, lyssnade på när Isabel spelade piano (beautiful) och sade hejdå. Laura, Meike, Yoko, Isabel, Malin, Isabel, Ingebjörg are just a few I'll miss.
Isabel, jag och Yoko
Mitt namn ropas upp, där jag sitter och spelar spel med gänget, oh my god! Åker nerför rulltrappan, tittar ut i hallen och där står Jen! Kram! Yes, she is super nice!
Täffar barnen och Kasia när jag kommer till huset en timma senare, instant success! Känns otroligt bra att bo med dem, de har humor, särskilt aunt Karen och Tim, de gav mig ett nytt smeknamn. Tydligen så kallas de flesta som heter Veronica för Ronnie här borta, och hur coolt är inte det?

Helg
Nu har jag lekt, sett på little league fotboll, badat i pool, vart i en grocery store, sett en kolibri, kanin och en chipmunk. Jag har ätit en massa kakor och även börjat träna. Vattenmelon i mängder!
Idag ska jag kanske gå ut med lite au pairer vi får se om de har tid.

Saknar er alla där hemma! Speciellt familjen, hoppas katterna mår bra!


"I'm leaving on a jetplane...

...I don't know when I'll be back again." Från vilken film? Den som tar det först får fem kronor*

Nu har dagen kommit, dagen då jag får skriva mitt första blogginlägg, dagen innan mitt livs äventyr börjar. Mitt livs äventyr... vad ofta jag säger det. Hur vet jag ens att det är mitt livs äventyr? Mitt liv är ju inte slut än... men jag har bestämt att leva som om jag kan dö imorgon, leva livet helt enkelt.
Så en blogg är alltså ungefär som en dagbok, och dem var jag ju så bra på i mina yngre dagar...NOT! Wow mitt första amerikanska "Not-skämt", jag förstod det bättre än Borat i alla fall.
Vart var jag...? Jo just det ja, dagböcker. Jag ber om ursäkt redan nu till dem som tänker titta om jag faktiskt skrivit varje söndag, that may not be the case... I will try my hardest, but it might not be enough.

Idag, faktiskt precis just nu, är Elina här. Hon hälsar. Utan henne hade jag missat en massa packning, som jag nu äntligen är klar med. Sedan i tisdags har mitt liv varit väldigt upptaget, tack alla som ville komma och ta avsked, Jessica din present kommer följa med i resväskan, den är helt klart bäst! <3 ... och Evelina L, jag kommer "faktiskt" sakna dig med xD

Mitt liv har vart helt galet de senaste två månaderna, för det första så förstod jag inte förrän idag att jag verkligen ska iväg! Galen helg då alltså, började packa igår. Kommer sakna isblå ögon, trötta ögon och alla mina underbara vänner! Ooh, hemlisar...

Idag skulle Juha Ensio Leppänen fyllt 50 år. Grattis farsan, saknar dig gubbfan ;)

Nu bär det av! To infinity and beyond! (ingen tävling på den, för enkel xD)

*om ett år ;)

RSS 2.0