Sömnig...

Nu har jag förhoppningsvis tagit mig ur vinteridet. Här ska skrivas, både blogginlägg och två uppsatser till Silver Bay! För som sagt drog jag, Elina och Fred iväg i Freddys lilla bil 8 timmar upp i landet för att gå på den underbart roliga helgkursen för au pairer. Bilresan var om möjligt något av det roligaste jag gjort :) Jag tycker om att umgås! Det pratades Australien och framtiden och mycket annat som stannar inom bilens lilla kaross^^
Efter detta har jag spenderat en helg med Elina <3 färgat håret ljusare, nästa helg kommer de blonda highlightsen och till slut känner jag mig nog redo för sommarväder. Ni förstår förra helgen var här nämligen säkert +25 grader och jag kan tom. se bikinilinjer! :o Yes, här har det solats! Weehoo!
Annars har väl här inte hänt så mycket, dagarna räknas ner (117 dagar idag), japanskan går lysande för er som är intresserade, försöker enas om biljettköp till Australien, planerar roliga helger och jobb, jobb, jobb.
En bra sak är i alla fall att Elena har varit supermysig den här veckan, jag älskar henne när hon är på sitt solstråle humör! Vi har gått långa promenader och snackat killar, sett på Twilight, haft tjejkväll, plattat håret och imorgon ska jag ta henne och hennes bror och se Alice in Wonderland (once again) Det kommer bli en bra kväll imorgon!
Åh, så har jag haft lite samtal med båda mina kusiner Jenny, den ena hemma i Sverige (saknar <3) och den andra i Atlanta (saknar <3). Snart ses vi igen! :D

Gjorde för skojs skull "kärlekstestet" på MSN, för att se vem min drömkille är, detta var resultatet:


Din idealiska dejt är Romantisk. Han är öppensinnad, nyfiken och har en riktig äventyrssjäl. Han är energisk och har en stark vilja. Han är den typen av kille som kavlar upp ärmarna och tar tag i saker och ting. Den här killen ser livet från den komiska sidan. Så se till att du inte tar dig själv på för stort allvar och visa honom att du är öppen för nya erfarenheter.

Låter som helt rätt kille för mig ;) tss.

Sorry for the delay...

Utmattad...

Kommer inlägg inom kort... dvs. när jag fått min sömn^^

Välkommen tillbaka sol!

Nu har det äntligen börjat gå mot vår och detta har jag bevis för...

1. Knoppar på träden

2. Småfågelkvitter

3. Wilson är helt galen... undrar vad det kan bero på (A)

4. På vägen hem igår körde jag på en timma förbi inte mindre än 3 överkörda skunkar, detta kunde jag urskilja på den distinkta doften skunk har... jag såg alltså aldrig själva skunkarna men för er som följt min blogg sedan day one vet att det inte doftade rosor direkt.

Det är så skönt att solen och värmen är tillbaka, jag är så glad att det spritter i kroppen. När jag vaknade i morse kände jag mig redo för att arbeta, det kändes riktigt lätt att ta sig upp ur sängen. Antingen så är det solen som friskat upp mig eller så kan det vara en helt fantastisk helg med underbaraste Elina.
Träffade ju även Janne vilket jag var minst lika glad över! Jag saknar vår släkt, vår härliga släkt, världens bästa släkt! När vi kommer hem får vi se till att dra ihop en släktträff så att släkten kan få vara med släkten och bara få vara vår släkt!

134 dagar kvar (till årsdagen) kära vänner och släkt! <3


RSS 2.0