Extra inlägg

Så jag ska nu berätta den spännande historien om min helg på Silver Bay Campus, men först tänkte jag chocka er med hur vacker hösten är här borta...







Det här var då gänget som åkte, från vänster: Jojo, Sophie, Marlies, Doro und Ich^^ De är alla tyskar, så lite tyska har jag fått lyssna på den senaste helgen och även lärt ut lite svenska. Jag kan ju ord som verpisst dich, och fick dichens knee, så då är det ju bara mer än rätt att sprida kunskapen om det vackra svenska språket till fyra oskyldiga tyskar.
Helgen började med en 7 timmars bilresa (det skulle egentligen ta 5 timmar) upp till Albany, NY. Mycket underhållande, med mig som chaufför. När vi väl kom fram fick vi nyckel till vårt rum, och skriva upp våra namn på de kurser vi ville läsa. Kurserna var t.ex. Optical Illusions, Creative Reading, USA and the World, The Criminal Justice System, Photography etc. alltså bara roliga kurser på 1 och en halv timma vardera. Det enda man behövde göra var att dyka upp och sitta med. Jag ska nu endast skriva två uppsatser och voila, 3 credits (vi ska samla 6 credits det här året).
Första natten somnade vi snabbt efter vår bilfärd. Andra natten däremot var lite mer spännande. Efter en hel dag fylld med lektioner och fantastisk frukost, lunch och middag skulle vi få en guidad tur i the Haunted House! Ooooh!
Bild nedan.



Vi fick först stanna utanför och höra hur de andra grupperna skrek där inne, medan vår guide berättade om husets historia, om hur någon hade dött inne i Paine Hall, Mr Paine hade hängt sig själv och innan dess stuckit en kniv i sin frus hjärta. Allt för att bygga upp stämningen, och nog hjälpte det. Riktigt rolig runda, med monster och tomma rum (det var faktiskt att stå med hela min sida mot en öppen mörk yta som skrämde mig mest, det är det vi inte vet som är hemskast) jag ville helst stå ihopkurad inne i mitten, men självklart ville guiden att vi skulle gå längst fram. Jag sprang tom. på tjejen framför mig när ett utav monstren skrämde mig^^
Efter rundan gick alla och bytte om, det skulle nämligen bli ett halloween disco. Hur jag såg ut ser ni nedan...



Efter discot skulle vi gå och lägga oss, men på vägen upp träffade vi ett gäng killar som vi började prata med. Slutade med att vi pratade med dem till klockan 3 på natten innan vi tillslut gick och lade oss (mysigt för mig som skulle köra). Men men, kan ju bara skylla mig själv.
Söndagen innehöll någon mer lektion och lunch sedan var det dags att köra hem igen. Tur att jag hade med mig Jojo säger jag bara, de andra somnade sött i baksätet och Jojo fick i uppdrag att hålla mig vaken där fram^^ Mycket falksång, ett under att de andra kunde sova...
På vägen hem körde vi igenom en stad, och när vi kom över en kulle så fick vi oss allt en underlig syn, en uppspärrade ögon, hakan faller till bröstet typ av syn. Mitt inne i staden, delad av motorvägen, var en enorm kyrkogård. Nedan finns en bild som Jojo tog ut ur fönstret... Den var enorm, kändes väldigt sorgset att köra därigenom.



Jag hade trots kyrkogården en helt underbar helg!


Schnell!

Hejsan hoppsan, har precis kommit hem från en 7 timmars bilresa från min helg i Silver Bay, har sagt hej till familjen och ska nu nana. Helgen var helt underbar, så underbar faktiskt att jag har bestämt mig för att bryta min regel med endast inlägg på söndagar och lägga ut ett extra... snarast!
Så fort jag fått bilderna från Jojo så kommer här ett färgsprakande halloween inlägg, hösten är verkligen vacker här borta.

Tune in again for the most beautiful and horrifying weekend adventure ever!

Latare får man leta efter...

Usha, usha! Nästa helg är det Silver Bay, ett college för typ au pairer. Man går över en helg och sedan skriver man två uppsatser på 5 sidor vardera = 3 credits. Vi ska ju samla ihop 6 credits under vårt år här.
Det är inte så att jag inte vill åka, nä detta är nog en super rolig upplevelse vi ska ju tom. ha ett halloweenparty på lördagkvällen. Det är de där jävla uppsatserna som stör mig. Jag är så lat att jag inte orkar skriva dem, jag hade 6 timmar att inte göra något alls på igår och istället för att göra uppsatserna så såg jag på film. Dåligt!
Det tog dessutom en hel månad för mig att få tummen ur arslet och städa mitt rum... det tog 2 timmar.
Men men..

Annars har väl inte hänt så mycket. För er som är intresserade över hur saker utvecklade sig med Nick så kommer här en liten sammanfattning:
Efter många hintar bjöd han tillslut ut mig på en "date", nä mer utav en vänskaplig träff, bio helt enkelt. Vi såg Paranormal Activity och jag höll på att skita ner mig. Filmen var så hemsk att jag skakade när den var över, se trailern för där kan man se hur alla ser ut när de ser filmen. Hopkrupna till en boll med händerna över ansiktet och munnen halvöppen fall i fall att man behöver skrika^^
Sedan ingenting...
Nu har Nick varit modig dock och förklarat att han endast vill ha ett vänskapsförhållande, vilket är helt okej för mig. Vi har ju samma intressen så känner att det blir mycket film framöver, vilket är super okej!
Damn I love movies...
Så nu behöver ingen oroa sig över att jag inte kommer hem igen, jag lovar att om jag hittar prince charming over here så får han fanimej följa med hem till Sverige.

I alla fall, igår var jag och åt lunch med Jojo och det ska jag även göra nu. Ha det bra alla ni där hemma!
Och kom ihåg att jag är på Silver Bay nästa helg så att blogginlägget på söndagen kan bli försenat.

Puss & Kram

Shopping is the shit!

Idag var jag tvungen att skriva mitt inlägg på kvällen istället för på morgonen som jag brukar göra, jag ber därför om ursäkt för att ni får vänta en extra dag på den spännande fortsättningen på min resa^^
Idag åkte jag nämligen klockan 9 i morse till Pennsylvania där Mia bor. Vi har gått på samma skola hemma i Sverige sedan 7an och det var för omkring två veckor sedan som jag fick vetskap om att hon är au pair här på östsidan också. Det tar endast en och en halv timma att ta mig till Mia, vilket känns helt okej. Inte nära nog för en lunchträff men definitivt för en shoppingrunda^^
Jag köpte varmare kläder, en klänning värd att dö för och självklart kom jag ut med en kasse från Forever 21 också. Det var en mycket rolig dag, full av skratt och gymnasieminnen och jag ser fram emot att träffa Mia igen.

I onsdags åkte jag till Elina för ännu en hjärtevärmande myskväll. Vi såg på "So you think you can dance" och gjorde en underhållande trip till shop rite. Torsdagen spenderade vi i Cherry Hill Mall där vi skaffade oss en outfit för den stundande konserten (mer om det lite senare i inlägget, jag vet att många är nyfikna över min blind date...). Vi hittade båda coola kläder i en affär som heter Urban Outfitters, lite dyrt men som Elina sa; man kan tänka sig att bära alla kläderna de har där inne.



Så här blev sedan outfitsen till fredagens konsert:





Nu kommer den spännande historien om min och Elinas trip till Starland Ballroom (konserten):

Det hela började med att vi bestämde oss för att ta Elinas gps med oss i bilen, vilket var tur för det visade sig att vägen som jag hade tänkt ta var avstängd. Vi hade lite tid över så vi stannade vid Wawa och köpte lite mat. När jag satte mig i bilen igen så gick min klänning sönder!
Ånej, men ingen fara vi drog bara snabbt iväg till närmaste Walgreens och köpte säkerhetsnålar, the big kind^^ Problem solved.
Joe smsade och berättade vad Nick, hans kompis, hade för skrift på sin tröja. Så att vi skulle hitta varandra, och jag fick även avslöja att min klänning var lysande rosa.
När jag och Elina kom fram så blev vi märkta vid dörren med ett svart kryss på handen, detta indikerade att vi var under 21 och fick inte köpa alkohol. Vi satte oss ändock vid baren. Fast innan dess gick vi till toaletterna och jag måste säga att för ett ställe med plats för 500 - 1000 pers så hade de kungliga faciliteter...
Joe kom fram och pratade en stund, vi önskade honom lycka till med spelningen och följde nyfinka honom med blicken när han tog sig tillbaka till Nick. Nick är min längd, söt, mörkt hår, bruna ögon, lockigt hår och han har en tatuering på axeln i form av en ödla med en gitarr. Ingen panik, jag har inte sett honom naken, jag har inte ens träffat honom än... den här informationen har jag fått från underverket facebook. Gjort för blyga killar som Nick, han vågade inte gå fram och säga hej för han var osäker på vem av personerna vid baren som var jag... hmm...
I alla fall, Joes band var grymt bra!

Joe gav Nick mitt nummer och vi har smsat sedan dess... nu återstår bara att se ifall han vågar ta modet till sig att bjuda ut mig. I've put myself out there, now it's your turn sonny!


The new me.

Den här veckan har gått super snabbt, känns som om det var igår jag var på bio med Elina (var iofs på bio igår också, but that's not the point). Som många kanske har förstått så är bio en utav mina favoritsysselsättningar, så alla killar som någon gång har tänkt bjuda ut mig, there's a hint ;)
Den här veckan har antagligen gått väldigt fort eftersom att Jen har vart hemma igen, detta kommer även vara fallet nästa vecka (Jippi!) Jag är ju fruktansvärt lat, men vem tycker inte om att vara ledig?

Många undrar kanske över min rubrik, här kommer en bild på den gamla Virre/Verre/Verra/Ronnie/Veronica^^



I tisdags förändrade jag det här långhåriga kråknästet till en äckligt cool rockstjärne frilla! Jag känner mig råsnygg, vilket passar super just nu. Föööör...
På fredag ska jag på min första konsert någonsin. Ett band kallat UFO ska spela, har aldrig hört talas om dem men det är inte för dem jag går. Förbandet kallas Infernophonic och trummisen är Daveys trumlärare Joe.
Joe är supertrevlig, det är han som hjälper mig med min tatuering och han gav mig två biljetter till priset av 1, detta innebär att Elina även också ska med. Joe har även en kompis som älskar film, precis som jag, han är 21 och söt. Joe vill para ihop oss^^
Haha spännande. Joe är för er som undrar 33 år gammal, han har världens bästa personlighet. Han är en person som jag kommer sakna när jag åker härifrån.
Så den här veckan ser vi fram emot Fredag, och möjligtvis söndag. Ska kanske till Philadelphia med Mia. Mia är också en föredetta Tranemo Gymnasieskolaelev. Även hon är au pair, vilket kom som en glad överraskning. Hoppas på att vi kan träffas snart.

Här kommer nu den efterlängtade efterbilden; Rockigt långt där fram, kortare baktill, mörkt med blonda enstaka slingor. I love rock n' roll, so put another dime in the jukebox baby!




RSS 2.0