Praise the moviemakers!

Den här veckan har sett precis likadan ut, det enda nya som har hänt är att Daveys trumlärare Joe har bjudit mig och Elina på konsert och han frågade även; "Om du inte redan sett alla filmer på bio så får du gärna följa med mig och mina vänner när vi ska gå."
Interesting...

Det finns en kille i mitt grannskap som spelar gitarr utanför sin ytterdörr, i pyajamas :)

Eftersom att ingenting har hänt så tänkte jag berätta om något som slog mig med häpnad när jag kom hit. Det finns en liten stad som heter Lakewood här i närheten, det är där Jen jobbar som akutsjuksköterska och där som alla skottdraman sker.
Det är även här som alla judar har samlats. Judar här i USA är tydligen ortodoxa-judar, de klär sig traditionellt, dvs. helt i svart. Männen har stora hattar och gulliga små uppkrullade sideburns och familjerna består av 5 eller fler barn.
I Lakewood finns de överallt, det känns som om man är med i en film när man kör därigenom. Enastående!

Nu ska jag och Elina iväg och äta frukost på IHOP (Intenational House of Pancakes).
Ha det bäst därhemma! Saknar Sverige och dess torra luft!

"Experiencing technical difficulties..."

Idag är det då den 20e september, detta innebär att jag nu spenderat exakt 2 månader här i USA. Bara 10 kvar ;) tänk vad tiden går fort.

Den här veckan var Jen ledig onsdag och torsdag, vilket även resulterade i min ledighet. Därför hoppade jag snabbt in i bilen och drog iväg till min favoritperson i hela amerikat. Väl i Marlton åkte jag och Elina (it did go without saying, right?^^ ) till Ryans skola och plockade upp honom. Jag fick en första hands inblick i Elinas arbetsdag och samtidigt en trevlig dag. Sedan åkte vi och åt Kinamat, kyckling och svamp! Mmmm!
Dagen efter shoppade vi plånböckerna tomma, vilket i sig var en fröjd även fast ångesten senare kom krypande. Vårt möte, som alltid känns alldeles för kort, tog slut på torsdag eftermiddag.

Igår var jag iväg med Au Pairerna, det var en heldag fylld med spänning, glädje, diverse gottigheter och som slutade med total exhaustion. Vad kan nu ha frambringat en sådan känslofylld upplevelse? Jo...
Six Flags Great Adventure Theme Park!!!



Detta är en nöjespark med Berg- och Dalbanor i alla hörn. Den innehåller fartfyllda attraktioner som Nitro, Kingda Ka, El Toro, Bizzaro, The Great American Scream Machine, Batman, Superman, etc.
Min favorit måste nog ha vart El Toro, en träberg- och dalbana liknande Balder.



De är alltid så roliga och man får det där härliga suget i magen. Det där härliga suget i magen övergick nästan i smärta på Kingda Ka...



...som är den högsta och snabbaste berg- och dalbanan på jorden. Den härligaste attraktionen var Superman eller Bizarro. På Superman hängde man under tåget i en liggande ställning (precis som superman när han flyger^^) mycket häftig upplevelse. Superman var vår sista åkattraktion, and believe it or not men precis innan vi skulle komma in till stationen igen så fastnar tåget, vi sitter där i horisontal pose och blir lugnade av en attendent som säger att: "We are really sorry but we seem to be experiencing some technical difficulties". Jaha tänkte vi, det kunde ju vart värre, vagnen framför oss t.ex. hängde över någons spya. Mysigt...
Vi roade oss med kommentarer som; "Hang in there guys!", "I like hanging out with you." och "How's it hanging?!".
Här är lite bilder på tjejerna jag åkte med :)









Vi hade en mycket rolig helg och det hoppas jag att ni där hemma hade också!
Till' next time!

P.S. Ja det var hästen jag fokuserade på i förra inlägget, jag är ledsen men får tyvärr inte lägga upp några bilder på barnen eller huset. Har därför tagit bort sådana bilder från min blogg. Roligt att ni alla är intresserade måste jag säga, det gör mig glad att se att alla ni jag tänker på därhemma även tänker på mig :) Saknar er alla! <3

"Big Ol' Meany"

Veckorna bara flyger förbi nu när barnen går i skolan, jag har saker att göra hela tiden och då har tiden en tendens att dra iväg. Jag har nu följande schema:

Vakna kl 6, se till att Annie kommer med bussen 06.35
Elena och Davey vaknar mellan 7 och 8, deras buss kommer 08.50. Under morgontimmarna ser jag till att de klär på sig (innan de kommer ner, måste alltså sitta i bakhåll i trappan), äter och borstar tänderna.  Jag gör även iordning lunchlådor till dem. Lunch i USA är sandwiches (var lite roligt när jag förklarade att det är frukost eller kvällsmat i Sverige)
När de åker med bussen har jag två timmars fri tid.
Då tvättar jag, städar rum och går ut och går, alternativt simmar.
Hämta Davey vid 11.45. Ta med han till the YMCA eller skridskorinken.
Elena och Annie kommer hem på eftermiddagen och då bara vi chillar^^

Den här veckan är för mig präglad av små roliga kommentarer, av Davey fick jag höra Big Ol' Meany, vilket fick mig att skratta och Elena förklarade att "du måste träffa vår äldsta barnvakt. Hon är gift nu... Du låter oss inte heller komma undan med något", haha detta tog jag som en komplimang. Hoppas att min strikthet är något positivt.

Idag var jag på Annies hästshow. Hon red jättebra, hoppade över hinder och visade upp sin häst.
Här kommer lite bilder på hästarna :)




Hoppas ni har det super därhemma!

Alas my friends, casuality is upon us.

Here we go again...
Jag vill inleda med att be om ursäkt för miss utav familjemedlemmar i mitt förra inlägg. När jag skrev det så visste jag att det var en probabilitet och därför stod jag länge på randen mellan att endast nämna "familjen" och låta dem som kände sig träffade känna precis så, eller att faktiskt nämna alla dem jag menade. I did the latter. Detta resulterade nu i vad jag visste det fanns risk för och i min hast blev alla dem jag tänkte på i mitt alltför kvicktänkta sinne inte nedskrivna. Så mormor, farfar, mina två morbröder + respektive, jag ber om ursäkt. Självklart var ni menade att finnas med där så att resten av världen kan beskåda dem jag håller kärt. Nu hoppas jag innerligt att det inte var någon mer som jag missade.

Precis nu sitter jag i Elinas rum i familjen Blocks hus, de senaste helgerna har jag spenderat med Elina och samitidigt haft tid till att umgås med de tyska au pairerna. Denna helgen är inget undantag. Igår mumsade jag och Elina på nötter till Pirates of the Caribbean och ikväll ska jag möjligtvis mumsa popcorn tillsammans med Jojo.

Denna veckan började barnen skolan och Jen var ledig onsdag och torsdag. Detta resulterade i min ledighet. Jag har knappt gjort ett piss den här veckan, förutom att plocka upp Davey efter skolan och köra han till sin trumlektion. Joe, hans lärare (killen som hjälper mig med min tatuering), visade mig nu det nästan färdiga notbladet med min potentiella tauering. Den är grymt snygg. Det enda jag nu funderar över är om jag ska ha texten "I want to break free" under noterna (precis som i ett notblad) och vart jag ska placera tatueringen. Har ni några synpunkter så får ni gärna delge mig dem.

Jag kan nu även passa på att be om ursäkt för avsaknaden av bilder, men ni måste förstå att leva här i USA inte är så glamoröst som man kan tänka sig. Jag har varken tid eller pengar att åka och se alla de saker jag vill se och att endast presentera bilder på brevlådor och samma gamla gata som jag lever på varje vecka är inte något jag vill. Jag må vara lat med kameran, men jag lovar er att den kommer fram så fort jag hittar något värdigt att fotografera.
Jag ska berätta en hemlighet... inge lite hopp om framtida bilder. Kom närmre... (visk, visk) det kan vara så att jag inom en månads tid, befinner mig uppe i frihetsgudinnan. Aha! Där lär kameran blixtra.
Tillsvidare får ni snällt vänta, medan jag tar mig igenom vardagen som för det mesta är densamma dag efter dag. Vad är egentligen meningen med livet?

RSS 2.0